Abrikosų kisielius
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | abrikosų |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Abrikosus nuplauti ir išimti kauliukus.
2.
Abrikosus sudėti į puodą, užpilti karštu vandeniu ir virinti 5- 6 minutes.
3.
Išvirtus abrikosus kartu su nuoviru pertrinti, supilti cukrų, pridėti citrinų rūgšties, supilti krakmolą ir maišant kaitinti, kol užvirs.
4.
Supilstyti į indus, pagardinti cukrumi ir atšaldyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėlynių sriuba
- Sauso pieno kisielius
- Kisielius su džiovintais vaisiais
- Žemuogių kisielius
- Obuolių kisielius
- Vyšnių kisielius
- Uogų sirupo kisielius
- Estiškas kakavos kisielius
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Duonos giros kisielius
- Bananų kisieliukas
- Moliūgo kisielius
- Bulgariškas kavos kisielius
- Raudonųjų serbentų kisielius
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Abrikosų kisielius
- Citrinų kisielius
- Medaus kisielius
- Bananinis kokteilis
- „Masala Chai“ pagal Ritą
Abrikosų kisielius
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus nuplauti ir išimti kauliukus.
Abrikosus sudėti į puodą, užpilti karštu vandeniu ir virinti 5- 6 minutes.
Išvirtus abrikosus kartu su nuoviru pertrinti, supilti cukrų, pridėti citrinų rūgšties, supilti krakmolą ir maišant kaitinti, kol užvirs.
Supilstyti į indus, pagardinti cukrumi ir atšaldyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...