Vyšnių kisielius
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | vyšnios |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
2.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
3.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
4.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
5.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų kisielius
- Bananų kisieliukas
- Sauso pieno kisielius
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Duonos giros kisielius
- Morkų kisielius
- Žemuogių kisielius
- Mėlynių sriuba
- Abrikosų kisielius
- Obuolių kisielius
- Kisielius su džiovintais vaisiais
- Bulgariškas kavos kisielius
- Medaus kisielius
- Estiškas kakavos kisielius
- Raudonųjų serbentų kisielius
- Moliūgo kisielius
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Vyšnių kisielius
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Granatų gėrimas
Vyšnių kisielius
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vyšnios,
1 stiklinė -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...