
Vyšnių kisielius
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | vyšnios |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
2.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
3.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
4.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
5.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių sriuba
-
Raudonųjų serbentų kisielius
-
Bulgariškas kavos kisielius
-
Morkų kisielius
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Sauso pieno kisielius
-
Obuolių kisielius
-
Abrikosų kisielius
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Kisielius su džiovintais vaisiais
-
Bananų kisieliukas
-
Moliūgo kisielius
-
Citrinų kisielius
-
Estiškas kakavos kisielius
-
Žemuogių kisielius
-
Uogų sirupo kisielius
-
Duonos giros kisielius
-
Medaus kisielius
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Rabarbarų kompotas
Vyšnių kisielius
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vyšnios,
1 stiklinė -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias pertrinti, nuplauti šaltu vandeniu, išimti kauliukus, užpilti cukrumi ir palikti 30 minučių.
Per tą laiką uogas keletą kartų pamaišyti, kad susidarytų daugiau sulčių, kurias reikia nupilti, o vėliau supilti į gatavą kisielių.
Uogų kauliukus užpilti 2,5 stiklinės karšto vandens, užvirinti ir iškošti.
Į verdantį nuovirą su uogomis supilti išleistą bulvių krakmolą, vėl pakaitinti iki virimo, nukelti nuo ugnies.
Į gatavą kisielių supilti uogų sultis ir išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...