Braškes supjausčiau griežinėliais.
Į dubenį sudėjau arbūzus, braškes, supyliau citrinos sultis, cukrų ir viską užpyliau gazuotu vandeniu.

Arbūzų punčas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 kilogramai | arbūzų (minkštimas supjaustytas kubeliais, be sėklų) |
2 litrai | vanduo (gazuotas) |
2 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
400 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Braškių limonadas
-
Šaltalankio sultys
-
Baltarusiškas medus
-
Aguoninis pienas
-
Citrinų–pieno gėrimas
-
Žemuogių gėrimas
-
Gėriams iš pomidorų
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Moliūgų sultys
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Limonadas
-
Mėtų limonadas
-
Obuolių sulčių gėrimas su medumi
-
Citrinų gėrimas
-
Kakavos gėrimas
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Obuolių ir salierų gėrimas
Arbūzų punčas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Arbūzai, minkštimas supjaustytas kubeliais, be sėklų,
2 kilogramai -
Vanduo, gazuotas,
2 litrai -
Citrinos, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjausčiau griežinėliais.
Į dubenį sudėjau arbūzus, braškes, supyliau citrinos sultis, cukrų ir viską užpyliau gazuotu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...