
Gervuogių gaiva
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | gervuogės |
300 mililitrų | vanduo |
250 mililitrų | auksaspalvio sirupo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
2.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
3.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
4.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vanduo su uogų ledukais
-
Beržų sula
-
Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
-
Arbūzų punčas
-
Moliūgų sultys
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Karštas šokoladas
-
Serbentų skonio ledukai
-
Grybų sultys
-
Egzotiškos salotos su braškėmis
-
Karštas šokoladas su romu
-
Mėtinis limonadas
-
Kakava
-
Pipirmėtės sultys
-
Citrusinių vaisių gėrimas
-
Svarainių sirupas
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Citrinų gėrimas
Gervuogių gaiva
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Auksaspalvis sirupas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...