Gervuogių gaiva
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | gervuogės |
300 mililitrų | vanduo |
250 mililitrų | auksaspalvio sirupo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
2.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
3.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
4.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių gėrimas
- Melionų - imbierų gėrimas
- Šviežių morkyčių sultys
- Džiovintų vaisių nuoviras
- Paskanintas mineralinis vanduo
- Pomidorų sultys su česnaku
- Serbentų sultys su medumi
- Limonadas
- Citrinų vanduo
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Serbentų skonio ledukai
- Citrinų–pieno gėrimas
- Braškių limonadas
- Moliūgų sultys
- Šaltalankio sultys
- Obuolių gėrimas
- Agurkų ir vyšnių gėrimas
- Vanduo su uogų ledukais
- Gervuogių gaiva
- Kavos gėrimas
Gervuogių gaiva
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Gervuogės,
1 kilogramas -
Vanduo,
300 mililitrų -
Auksaspalvis sirupas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite ir supilkite auksaspalvį sirupą.
Užvirkite. Virkite dar kelias minutes.
Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...