
Svarainių sirupas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | svarainiai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
2.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
3.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
4.
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
5.
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
6.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vanduo su uogų ledukais
-
Citrinų gėrimas
-
Svarainių sirupas
-
Žemuogių gėrimas
-
Kmynų gėrimas
-
Pieno - braškų kokteilis
-
Šaltalankio sultys
-
Kakavos gėrimas
-
Svogūninis gėris nuo peršalimo
-
Obuolių ir salierų gėrimas
-
Serbentų sultys su medumi
-
Šaltalankių gaiva
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Egzotiškos salotos su braškėmis
-
Citrinų vanduo
-
Kakava
-
Mėtinis limonadas
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Džiovintų vaisių nuoviras
-
Kakava
Svarainių sirupas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Svarainiai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...