Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.

Džiovintų vaisių nuoviras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | vanilė (lazdelė) |
100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Braškių limonadas
-
Šaltalankio sultys
-
Baltarusiškas medus
-
Aguoninis pienas
-
Citrinų–pieno gėrimas
-
Žemuogių gėrimas
-
Gėriams iš pomidorų
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Moliūgų sultys
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Limonadas
-
Mėtų limonadas
-
Obuolių sulčių gėrimas su medumi
-
Citrinų gėrimas
-
Kakavos gėrimas
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Obuolių ir salierų gėrimas
Džiovintų vaisių nuoviras
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
700 mililitrų -
Vanilė, lazdelė,
1 vienetas -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...