Vištieną verdame vandenį pagardinus pipirais ir druska. Išvirtą vištieną išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Į sultinį sudedam kubeliais supjaustytas bulves, avižinių dibsnius ir verdame(pamaišydami) kol bulvės visiškai išvirs. Vištiena atskiriame nuo kauliuku, odeles, supjaustom kubeliais ir sudedam į puodą. Pagardiname krapais.
Skanaus.
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai | vištiena (kulšelės) |
2 litrai | vanduo |
6 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
3 saujos | avižinių dribsnių |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vermuto kokteilis
- MARTINI ROSATO ROYALE
- „Cinzano“
- MARTINI ROSATO FIZZ
- MARTINI ZEN
- Martinio ir degtinės kokteilis
- APPLE MARTINI
- MARTINI ROSSO FIZZ
- DRY MARTINI
- MARTINI PINK ORANGE
- MARTINI AMERICANO
- Rabarbarų gaiva
- MARTINI ROCKS
- MARTINI TONIC
- MARTINI BIANCO FIZZ
- MARTINI CRANBERRY
- MARTINI PUNŠAS
- „Martini Dry“ kokteilis
- Gaivusis kokteilis
- MARTINI ROCKS
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
2 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
6 vienetai - Druska
-
Avižiniai dribsniai,
3 saujos - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną verdame vandenį pagardinus pipirais ir druska. Išvirtą vištieną išimame iš puodo ir paliekame atvėsti. Į sultinį sudedam kubeliais supjaustytas bulves, avižinių dibsnius ir verdame(pamaišydami) kol bulvės visiškai išvirs. Vištiena atskiriame nuo kauliuku, odeles, supjaustom kubeliais ir sudedam į puodą. Pagardiname krapais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...