Rabarbarų gaiva
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | rabarbarai |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | cukrus |
200 mililitrų | martini bianco |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- MARTINI EXTRA DRY FIZZ
- Vermuto kokteilis
- APPLE MARTINI
- MARTINI BIANCO FIZZ
- DRY MARTINI
- MARTINI TONIC
- „Cinzano“
- Martinio ir degtinės kokteilis
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- MARTINI ZEN
- MARTINI ROSATO ROYALE
- MARTINI ROSATO FIZZ
- MARTINI MELOGRANO
- MARTINI PUNŠAS
- MARTINI BIANCO ROYALE
- MARTINI PINK ORANGE
- MARTINI CRANBERRY
- MARTINI ROCKS
- MARTINI AMERICANO
- MARTINI ROCKS
Rabarbarų gaiva
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Rabarbarai,
2 vienetai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Cukrus,
50 gramų -
MARTINI BIANCO,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...