Ledukus užpilti vermutu ir džinu. Plakti, kol ledukai ištirpsta.
Įpilti šaukštelį aviečių sirupo.
Papuošti puse citrinos griežinėlio.
„Cinzano“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 | citrinos (papuošimui) |
1 arbatinis šaukštelis | aviečių (sirupas) |
35 mililitrai | džinas |
35 mililitrai | vermutas (Cinzano Limetto) |
2 vienetai | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Martini Dry“ kokteilis
- MARTINI BIANCO ROYALE
- MARTINI TONIC
- Gaivusis kokteilis
- DRY MARTINI
- MARTINI ROSSO FIZZ
- APPLE MARTINI
- MARTINI EXTRA DRY FIZZ
- MARTINI ROCKS
- MARTINI ROSATO ROYALE
- MARTINI MELOGRANO
- Rabarbarų gaiva
- MARTINI PINK ORANGE
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- MARTINI AMERICANO
- Martinio ir degtinės kokteilis
- MARTINI ROSATO FIZZ
- Vermuto kokteilis
- MARTINI PUNŠAS
- MARTINI CRANBERRY
„Cinzano“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos, papuošimui,
0.5 -
Avietės, sirupas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džinas,
35 mililitrai -
Vermutas, Cinzano Limetto,
35 mililitrai -
Ledukai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ledukus užpilti vermutu ir džinu. Plakti, kol ledukai ištirpsta.
Įpilti šaukštelį aviečių sirupo.
Papuošti puse citrinos griežinėlio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...