Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!

Mojito kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ledukai |
šiek tiek | mineralinis vanduo (gazuotas arba ne) |
0.5 vieneto | citrinos (žaliosios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
40 mililitrų | romas |
12 vienetų | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Eggnog
-
Kokteilis „Cuba Libre“
-
Daiquiri kokteilis
-
Abrikosų romas
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Kava su romu
-
Vyno ir romo punšas
-
Kalėdinis punšas
-
Alaus ir romo kokteilis "Draugystė"
-
Kokteilis „Kogel mogel“
-
Kokteilis „Mohito“
-
Pina Colada kokteilis
-
Kokteilis „Kiwi Daiquiri“
-
Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Cuba Libre kokteilis
-
Sulos kokteilis
-
Indiškas kavos punšas
-
Mary Pickford kokteilis
-
Caipirissima
Mojito kokteilis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ledukai
- Mineralinis vanduo, gazuotas arba ne
-
Citrinos, žaliosios,
0.5 vieneto -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Romas,
40 mililitrų -
Mėta,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusę citrinos supjaustyti į keturias dalis ir sudėti į aukštą ir plačią stiklinę.
Suberti du šaukštelius (kaupinus) balto cukraus ir viską sugrūsti grūstuvėliu, kad išsiskirtų sultys.
Sudėti šviežios mėtos lapelius ir švelniai paspausti grūstuvėliu (per stipriai sugrūdus mėtas bus jaučiamas kartokas skonis ir nukentės estetinis kokteilio vaizdas).
Taurę iki viršaus užpildyti smulkintu ledu.
Supilti romą ir pamaišyti, kad ištirptų cukrus. Įdėti grūsto ledo ir įpilti mineralinio vandens (kiek trūksta taurei užpildyti).
Papuošti šviežiais mėtos lapeliais.
Į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...