Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)
Vyno ir romo punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 kilogramo | cukrus |
| 0.5 litro | vanduo |
| 3 vienetai | citrinos |
| 0.5 litro | baltas vynas (pusiau sausas) |
| 150 mililitrų | romas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyno gaminimas
-
Agrastų vynas
-
Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
-
Vermuto punšas
-
Žiemos arbata
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
Aromatinis vynas
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Romo ir ledų kokteilis
-
Apelsininis putojančio vyno kokteilis
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Braškių skonio putojantis vynas
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Braškinis putojantis vynas
-
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
-
Arbatos punčas
-
Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Vyno kokteilis
-
Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
Vyno ir romo punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
0.5 litro -
Citrinos,
3 vienetai -
Baltas vynas, pusiau sausas,
0.5 litro -
Romas, baltas,
150 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį užkaiskite ant ugnies, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirpsta cukraus granulės.
Vandenį atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Po to į vandenį įmaišykite vyną ir romą.
Citrinas supjaustykite griežinėliais ir suberkite į punčą.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
