Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)

Arbūzinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | aviečių |
600 gramų | arbūzų |
1 litras | putojančio vyno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Kokteilis „Sausas Martinis“
-
Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Žiemos arbata
-
Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
-
Naminis vynas
-
Berry-Infused kokteilis
-
Putojantis vynas su spanguolėmis
-
Spanguolių kokteilis
-
Aromatinis vynas
-
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
-
„Greipfrutinis mimosa“
-
Kokteilis „Sniego karalienė“
-
Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Putojančio vyno kokteilis
-
Arbūzinis punšas
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Braškių skonio putojantis vynas
Arbūzinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
100 gramų -
Arbūzai,
600 gramų -
Putojantis vynas,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...