Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Arbūzinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | aviečių |
| 600 gramų | arbūzų |
| 1 litras | putojančio vyno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyno gaminimas
-
Agrastų vynas
-
Citrininis putojančio vyno punšas
-
Braškinis putojantis vynas
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Aromatinis vynas
-
Apelsinų sulčių ir putojančio vyno gėrimas
-
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
-
Putojantis vynas su spanguolėmis
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Kokteilis „Sausas Martinis“
-
Kalėdinis vynas
-
Berry-Infused kokteilis
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
-
Žiemos arbata
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Vyno kokteilis
-
Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
Arbūzinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
100 gramų -
Arbūzai,
600 gramų -
Putojantis vynas,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
