Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Arbūzinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | aviečių |
600 gramų | arbūzų |
1 litras | putojančio vyno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštas vynas
-
Naminis vynas
-
Kokteilis „Sniego karalienė“
-
Braškių skonio putojantis vynas
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
„Greipfrutinis mimosa“
-
Žiemos arbata
-
Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
-
Aromatinis vynas
-
Arbūzinis punšas
-
Braškinis putojantis vynas
-
Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Kokteilis „Sausas Martinis“
-
Kalėdinis vynas
-
Kokteilis "Kosmopolitanas"
-
Citrusinis punšas
-
Berry-Infused kokteilis
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
Arbūzinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
100 gramų -
Arbūzai,
600 gramų -
Putojantis vynas,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...