Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.

Aromatinis vynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | raudonas vynas |
1 vienetas | apelsinų (žievelė) |
100 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Romo ir ledų kokteilis
-
Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
-
Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
-
Šalta arbata su alkoholiu
-
Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
-
Žiemos arbata
-
Braškinis putojantis vynas
-
Karštas vynas nuo kosulio
-
Agrastų vynas
-
Vermuto punšas
-
Putojančio vyno–žagarės kokteilis
-
Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
-
Vyno kokteilis
-
Putojančio vyno kokteilis su citrina
-
Putojančio vyno kokteilis
-
Arbatos punčas
-
Citrusinis punšas
-
Vyno ir romo punšas
-
Kokteilis „Sniego karalienė“
-
Kalėdinis vynas
Aromatinis vynas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Apelsinai, žievelė,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyta apelsino žievelė užpilama vynu ir palaikoma 10 minučių.
Nukošiama, įmaišoma cukraus pudra ir išpilstoma į taures.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...