Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.

Itališkos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
100 gramų | salotos |
100 gramų | vištienos filė (kepta) |
1 vienetas | kriaušės |
50 mililitrų | kefyras |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Makaronai su baklažanais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Mišrainė "Dovana"
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Tuno salotos
-
Žuvies salotos
-
Burokėlių salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Šviežių grybų salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
Itališkos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vištienai
-
Salotos,
100 gramų -
Vištienos filė, kepta,
100 gramų -
Kriaušės,
1 vienetas -
Kefyras,
50 mililitrų -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...