Kiaušinių trynius bei cukrų išsukti iki baltumo. Supilti pieną, kavą, suberti tarkuotą šokoladą. Indą su šia mase statyti į kitą indą su vandeniu ir kaitinti, kol kremas ims tirštėti. Į atvėsintą kremą pilti konjaką, išbrinkintą bei ištirpintą želatiną ir atsargiai sumaišyti su išplaktais kiaušinių baltymais. Kremą supilti į taurę, papuošti braškėmis, atšaldyti.
Skanaus.
Kavos kremas su konjaku
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | cukrus |
20 gramų | šokoladas |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
3 valgomieji šaukštai | konjakas |
1 stiklinė | kava (šalta, juoda) |
10 gramų | šokoladas (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | kokoso drožlės |
1 vienetas | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su grybais
- Karštas vynas nuo kosulio
- Kokteilis "Svaiginantis rojus"
- Konjakas su vyšnių sirupu
- Kava su konjaku
- Kubos brendis
- Indiškas kavos punšas
- Konjako gėrimas su kiaušinių tryniais
- Konjakas su grietinėle
- Brendžio ir konjako kokteilis "Vyšnių simfonija"
- Kavos gėrimas
- Kava su brendžiu
- Putojančio vyno ir burbono kokteilis
- Šokoladinis kokteilis
- Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Kava su romu
- Krupnikas
- Kokteilis „Malancia“
- Kalėdinis vynas
Kavos kremas su konjaku
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
7 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
20 gramų -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
3 valgomieji šaukštai -
Kava, šalta, juoda,
1 stiklinė -
Šokoladas, tarkuotas,
10 gramų -
Kokoso drožlės,
1 arbatinis šaukštelis -
Braškės,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius bei cukrų išsukti iki baltumo. Supilti pieną, kavą, suberti tarkuotą šokoladą. Indą su šia mase statyti į kitą indą su vandeniu ir kaitinti, kol kremas ims tirštėti. Į atvėsintą kremą pilti konjaką, išbrinkintą bei ištirpintą želatiną ir atsargiai sumaišyti su išplaktais kiaušinių baltymais. Kremą supilti į taurę, papuošti braškėmis, atšaldyti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...