Vyšnių užpiltinė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukrus
1.5 litro vyšnios
2 litrai degtinė (stipri)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nuplautas ir nusausintas vyšnias supilkite į trilitrinį stiklainį, užpilkite cukrumi ir namine, stipria degtine, stiklainį uždarykite. Laikykite tamsioje vietoje 2-3 mėnesius.
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyšnių užpiltinė

Komentarai: 20
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplautas ir nusausintas vyšnias supilkite į trilitrinį stiklainį, užpilkite cukrumi ir namine, stipria degtine, stiklainį uždarykite. Laikykite tamsioje vietoje 2-3 mėnesius.
Vėliau perkoškite, supilstykite į butelius ir vartokite geromis progomis.

Reklama:

Komentarai (20)


  • Ricka 2024-04-30 14:29

    Girdejau kad būtima išimti kauliukus?


  • pauliukas 2012-09-17 21:10

    laabas :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super: :super:


  • staras 2011-07-16 12:39

    degtinės gadinimas.... %-) :-o :stop: :fuu:


  • pijoke 2010-04-23 17:03

    kaip faina! :super:


  • Linksmute 2010-01-31 04:18

    Ajajai - nuodingas receptas . As darydavau kitaip. Pirma - grazias vysnias uzpili spiritu .Palaikai tamsioje vietoje savaite. Tada spirita nupili , o likusias vysnias uzpili cukrumi - palaikai tamsioje siltoje vietoje kol vysnios susirauksleja ir atrodo kaip "isdziuve",o cukrus pavirtes i sirupa.Tada ta sirupa nupili , sumaisai su nuo vysniu paraudusiu spiritu , praskiedi destiliuotu vandeniu 1 ant vieno .Tamsioje saltoje vietoje palaikai dar savaite ir %-) gardumelis :-D . Viska beveik taip pat galima daryti likeri is visu raudonu vasaros uogu - tik tada vysnioms butina islupti kauliukus. :super:


  • vitka 2010-01-30 21:01

    turetu but geras skonis.O ar tinka is parduotuves pirktos vysnios?gal kas zinot kaip reik per angli sutaisyt samanale?


  • pagiringas 2009-12-17 20:43

    nereikia net uzpilineti tokia skania isverdu kad niekas netiki kad tokia gali iseiti :-D
    gal kas nori? %-) 1ltr 12lt 45grad.panvezys urmu po 9lt. [email protected]


  • justinas 2009-10-25 17:14

    receptas geras.esu daręs.tikrai, stiklainį geriau laikyt ant palangės. ir samanėlę reikia gerą naudot


  • opium 2009-07-14 14:39

    tai, kad su rugiuku nelabai vysnios... rugiukas labiau limpa prie slyvu, kriausiu. ir vietoj cukraus rekomenduoju det medu - sveikiau, ir galva neskauda padauginus. %-) taip pat, tokias trauktines gaminant, rekomenduojama jas statyt ne tamsij patalpoj, o atvirksciai, ten kur saules daugiau. uogos tada labaiu atiduoda savo skoni ir kvapa :super:


  • rimas 2009-07-12 20:14

    na teko kazkada toki pamegint padaryt, rezultate gavosi visai skanus likeris :)


Daugiau receptų