Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir užberiama cukrumi.
Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.
Apelsinų degtinė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | apelsinų (žievelė) |
1 litras | degtinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių degtinė
- Sultys su laipsniais
- Gaivioji degtinė
- Degtinė su pipirais
- Degtinės ir putojančio vyno kokteilis
- Kokteilis „Atsuktuvas“
- Medžiotojų gėrimas
- Martinio ir degtinės kokteilis
- Degtinės kokteilis
- Degtinės kokteilis
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Lietuviškas midus
- Šokoladinis kokteilis
- Apelsinų degtinė
- Kokteilis „Malancia“
- Vasariškas alaus kokteilis
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Kiaušinių gėrimas
Apelsinų degtinė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinai, žievelė,
0.5 vieneto -
Degtinė,
1 litras -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Plonai nulupta apelsino žievelė smulkiai supjaustoma, užpilama degtine ir užberiama cukrumi.
Po 3—4 dienų perkošiama. Taip pat paruošiama degtinė su citrinos žievelėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
ricka
2011-01-08 12:07
as taip ilgai negaleciau laukti!! :-(
-
;;;;;;;;;;
2010-03-13 22:38
:alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...