Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Pienių likeris
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | pienės (žiedlapiai) |
500 gramų | degtinė |
400 gramų | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spanguolių likeris
- Pienių likeris
- Naminis kiaušinių likeris
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Kmynų likeris
- Alaus kokteilis su Cola
- Kavos likeris
- Trynių likeris
- Kokosinis kokteilis
- Apelsinų likeris
- Juodųjų serbentų likeris
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Alaus gėrimas
- Braškių likeris
- Vyšnių likeris
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Bočių gėrimas
- Ponių kokteilis
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Kondensuoto pieno likeris
Pienių likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienės, žiedlapiai,
6 stiklinės -
Degtinė,
500 gramų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanduo,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...