Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Kiaušinių likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | cukrus |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
500 mililitrų | degtinė |
10 vienetų | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Kmynų likeris
- Aviečių likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kondensuoto pieno likeris
- Trynių likeris
- Pienių likeris
- Apelsinų likeris
- Vyšnių likeris
- Spanguolių likeris
- Šokoladinis kokteilis
- Kiaušinių likeris
- Braškių likeris
- Kokosinis kokteilis
- Apelsinų likeris
- Erškėtrožių uogų likeris
- Alaus gėrimas
- Ledų kokteilis su likeriu
- Alaus Margarita
Kiaušinių likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinių trynius ir po truputį pildami kitus ingridientus maišykite.
Gautą skystį supilstykite į butelius ir laikykite kambario temperatūroje, tamsoje 1-2 savaites.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...