Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Naminis likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | kondensuotas pienas |
300 mililitrų | degtinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | kava (tirpi) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kokosinis kokteilis
- Naminis likeris
- Naminis kiaušinių likeris
- Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
- Degtinės ir likerio kokteilis
- Erškėtrožių uogų likeris
- Kokteilis „Šokis su Poema“ (pagal Robertą Janovskį)
- Ponių kokteilis
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Juodųjų serbentų likeris
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Braškių likeris
- Kondensuoto pieno likeris
- Brendis "Aleksandras"
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Pienių likeris
- Vyšnių likeris
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
Naminis likeris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kondensuotas pienas,
200 mililitrų -
Degtinė,
300 mililitrų -
Kava, tirpi,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Degtinę galima praskiesti virintu vandeniu. Jei degtinės 300 ml, tai vandens iki 100 ml.
Į plakimo indą supilame degtinę, kondensuotą pieną, suberiame kavos miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakame.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...