Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.
Kondensuoto pieno likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | degtinė |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
50 gramų | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Kmynų likeris
- Aviečių likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kondensuoto pieno likeris
- Trynių likeris
- Pienių likeris
- Apelsinų likeris
- Vyšnių likeris
- Spanguolių likeris
- Šokoladinis kokteilis
- Kiaušinių likeris
- Braškių likeris
- Kokosinis kokteilis
- Apelsinų likeris
- Erškėtrožių uogų likeris
- Alaus gėrimas
- Ledų kokteilis su likeriu
- Alaus Margarita
Kondensuoto pieno likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Degtinė,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...