Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.

Kondensuoto pieno likeris
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 stiklinė | degtinė |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
50 gramų | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Trynių likeris
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Braškių likeris
-
Pienių likeris
-
Aviečių likeris
-
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Kosmopolitano kokteilio gaminimas
-
Apelsinų likeris
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Kiaušinių likeris
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kmynų likeris
-
Spanguolių likeris
Kondensuoto pieno likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Degtinė,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kondensuotą pieną išplakame su tryniais ir vaniliniu cukrumi.
Nuolat plakdami po šaukštą supilame degtinę.
Likerį supilame į butelį ir laikome šaldytuve 2 paras.
Keli šaukštai romo ar 2-3 lašai romo esencijos likeriui suteiks malonų aromatą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...