Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!

Apelsinų likeris
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 mililitrų | vynas (baltas) |
250 mililitrų | vanduo |
450 gramų | cukrus |
1 kilogramas | apelsinų |
700 mililitrų | degtinė |
1 žiupsnelis | kalendra (malta) |
šiek tiek | mėta (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Trynių likeris
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Braškių likeris
-
Pienių likeris
-
Aviečių likeris
-
Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
-
Alaus kokteilis su Cola
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Kosmopolitano kokteilio gaminimas
-
Apelsinų likeris
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Tamsaus alaus kokteilis
-
Kiaušinių likeris
-
Kondensuoto pieno likeris
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kmynų likeris
-
Spanguolių likeris
Apelsinų likeris
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vynas, baltas,
250 mililitrų -
Vanduo,
250 mililitrų -
Cukrus,
450 gramų -
Apelsinai,
1 kilogramas -
Degtinė,
700 mililitrų -
Kalendra, malta,
1 žiupsnelis - Mėta, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas. Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti. Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę. Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 val. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml. Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
pauliusnevykelis
2016-12-13 12:05
labai grazu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...