Baltos duonos riekeles supjausčiau kubeliais ir subėriau ant kepimo skardos.
Jei mėgstate, duoną galima įtrinti česnaku.
Paskrudinau orkaitėje apie 5-7 minutes (200° C). Duonos kubelius pavarčiau, kad kiekviena pusė šiek tiek apskrustų.
Susmulkinau kumpį, nuluptus agurkus ir krapus.
Viską sumaišiau su majonezu.
Skanaus :)

Pupelių salotos su skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
250 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
250 gramų | agurkų |
80 gramų | duona (balta) |
šiek tiek | krapai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su pievagrybiais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Pupelių salotos su skrebučiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Agurkai,
250 gramų -
Duona, balta,
80 gramų - Krapai
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltos duonos riekeles supjausčiau kubeliais ir subėriau ant kepimo skardos.
Jei mėgstate, duoną galima įtrinti česnaku.
Paskrudinau orkaitėje apie 5-7 minutes (200° C). Duonos kubelius pavarčiau, kad kiekviena pusė šiek tiek apskrustų.
Susmulkinau kumpį, nuluptus agurkus ir krapus.
Viską sumaišiau su majonezu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Grazina
2013-12-07 22:10
Super lengvas ir skanus salotas. visiems sveciams labai patiko:)
Tikrai rekomenduoju kitiems.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...