Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Raudongūžių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
1 stiklinė | obuoliai (tyrė) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų ir grybų salotos
- Salierų salotos su obuoliais
- Vėžių uodegėlių salotos
- Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
- Vištienos ir triušienos salotos
- Sveikos salotos
- Naminė (Balta) mišrainė
- Salotos „Antikvaras“
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Angliškos salotos
- Cikorijos salotos su svogūnais
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Silkės mišrainė avokado laivelyje
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Mišrainė su mėsa
- Šprotų salotos
- Krabų mišrainė su šparagais
- Rūgščios daržovių salotos
- Morkų salotos
- Silkė su paprika ir majonezu
Raudongūžių kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
500 gramų -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, tyrė,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...