
Riešutiniai varškėčiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 sauja | riešutai (lazdynų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
2.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir juodos duonos blynai
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškėtukai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškėčiai su morkomis
-
Tobulieji varškėčiai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Blyneliai su varške ir bananais
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškiniai blyneliai su bananais
-
Varškės virtinukai
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Varškės blynai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Kepti varškėčiai
-
Vidos tinginėliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Mėtiniai varškėčiai
Riešutiniai varškėčiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Riešutai, lazdynų,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...