
Riešutiniai varškėčiai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 sauja | riešutai (lazdynų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
2.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Kepti varškėčiai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Varškėčiai su kondensuotu pienu
-
Varškės ir duonos blynai
-
Varškėtukai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškės ir juodos duonos blynai
-
Varškėčiai su morkomis
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės blynai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Varškėčiai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Bananiniai varškėčiai
Riešutiniai varškėčiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Riešutai, lazdynų,
1 sauja -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį, berti miltus. Masė turi gautis ganėtinai kieta.
Iš jos formuoti blynus (aš dariau nemažus), kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Įdėjus blyną, įspausti į jį riešutukus. Kepti iš abiejų pusių.
Labai skanu su obuoliene!
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...