
Varškėčiai su morkomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | varškė |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Smulkiai sutarkuotas morkas užpilkite trupučiu vandens, įdėkite sviesto (aš jo nepagailėjau) ir patroškinkite, kol suminkštės.
2.
Tuomet pertrinkite per sietelį arba sumalkite trintuve, suberkite manų kruopas, cukrų, miltus, druską, varškę, įmuškite kiaušinius.
3.
Viską išmaišykite, suformuokite paplotėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.
Skanaus :*
Skanaus :*
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Vidos tinginėliai
-
Tobulieji varškėčiai
-
Varškės blynai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškėčiai su kondensuotu pienu
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Varškiniai blyneliai su bananais
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Varškėčiai su morkomis
-
Kepti varškėčiai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškėčiai
-
Varškėtukai
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Varškės ir juodos duonos blynai
Varškėčiai su morkomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
400 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Sviestas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sutarkuotas morkas užpilkite trupučiu vandens, įdėkite sviesto (aš jo nepagailėjau) ir patroškinkite, kol suminkštės.
Tuomet pertrinkite per sietelį arba sumalkite trintuve, suberkite manų kruopas, cukrų, miltus, druską, varškę, įmuškite kiaušinius.
Viską išmaišykite, suformuokite paplotėlius ir apkepinkite iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.
Skanaus :*
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...