Varškės ir juodos duonos blynai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | duona (juoda) |
300 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | aliejaus |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti varškėčiai
- Burokėlių blynai su varške
- Varškėčiai su kondensuotu pienu
- Varškėčiai su morkomis
- Varškiniai blyneliai su bananais
- Blyneliai su varške ir bananais
- Varškėčiai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškės virtinukai
- Varškėtukai
- Varškės ir juodos duonos blynai
- Tobulieji varškėčiai
- Varškėčiai su obuoliais
- Mėtiniai varškėčiai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Varškės blynai
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Bananiniai varškėčiai
Varškės ir juodos duonos blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, juoda,
0.5 kilogramo -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
200 gramų - Mėta
- Cukrus
- Druska
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti. Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios spalvos. Blynus, pabarsčius paduoti prie arbatos, arba, užpylus sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Reklama:
Komentarai (5)
-
marga rita
2014-05-26 18:29
kazkokia nesamone!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...