Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinų sultys |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | saulėje džiovinti pomidorai |
20 gramų | juodųjų alyvuogių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
3.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
4.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišarine "Paberžis"
- Pupų salotos
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Karštos kukurūzų salotos
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Slovakiška mišrainė
- Rūkytos žuvies salotos
- Krabų mišrainė
- Salotos su avokadu
- Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Žalios salotos su silke
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Žalioji kiaušinienė
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Vištienos salotos su mandarinais
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
150 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
30 gramų -
Juodosios alyvuogės,
20 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...