Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | antienos |
1 pundelis | salotos |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | gražgarstės |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Rusiškos salotos
-
Gelteklių salotos su obuoliais
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Pupelių salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Šventinė mišrainė
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Švežių kopūstų salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Skanumynas
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karštos bulvių salotos
-
Aštrios salotos su skrudintu batonu
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...