
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvos pavasario salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Burokėliai su citrina
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sodo salotos
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Silkė vyno padaže
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Mišrainė su lašiša ir majonezu
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Moliūgo salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Azijos salotos
-
Kepti salierai
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...