
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | ridikėliai (geltonieji) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos salotos
-
Sveikos salotos
-
Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
-
Silkė su obuoliais
-
Žalios salotos su silke
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Morkų salotos su česnakais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Salotos su kumpiu
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Raudona mišrainė
-
Kepti salierai
-
Gaiviosios salotos
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Ropinės salotos
Trijų rūšių ridikėlių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Ridikėliai, geltonieji,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Salotos
- Krapai
- Druska
- Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...