
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kininis kopūstas |
250 gramų | vištienos filė |
250 gramų | ananasų |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | žemės riešutai |
1 valgomasis šaukštas | kedro riešutai |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
2.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
3.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
4.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų salotos su slyvomis
-
Salotos „Drakono akis“
-
Pomidorų salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Angliškos salotos
-
Salotos su slyvomis
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Šviežių kopūstų salotos su morkomis
-
Daržovių salotos
-
Graikiškos salotos (tikros)
-
Margosios pavasario salotos
-
Ispaniškos pomidorų salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Salierų salotos
Skaniosios Velykų kiškio salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kininis kopūstas,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų -
Ananasai,
250 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Žemės riešutai,
2 valgomieji šaukštai -
Kedro riešutai,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir pakepinti keptuvėje kol vištienos kubeliai gražiai apskrus ir iškeps, tik neperskrudinkite.
Kopūstą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą (galima rinktis ir konservuotą) supjaustyti kubeliais.
Riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Kopūstą, ananasus, vištieną sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus, krapus ir išmaišyti. Viršų apiberti kepintais riešutais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...