Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Porcijų skaičius:
25
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų | miltai (SPELTA) |
250 gramų | sviestas |
250 gramų | cukrus |
100 gramų | pienas |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
3.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su chalva
-
Vafliukai su kremu
-
Sauliaus Vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Ledai vafliuose
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Amerikietiški vafliai
-
Minkšti vafliai
-
Belgiški vafliai
-
Senoviniai vafliai
-
Vafliai - Širdutės
-
Vafliai
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Vafliukai
-
Vafliai su spanguolėmis
-
Naminiai vafliai
-
Belgiški mieliniai vafliai
-
Vafliai su kiviais
-
Vaflių tortas "Greitukas"
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Miltai, SPELTA,
400 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Pienas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Pridėti kambario temperatūros sviestą ir dar karta gerai išplakti.
Pridėti pieną. Vėl išplakti.Nedideliais kiekiais dėti miltus ir gerai maišyti, kol tešla taps vientisa.
Vaflinę gerai įkaitinti ir truputi sutepti aliejumi.
Po porą šaukštų dėti į vidurį ir, uždarius, kepti, kol gražiai paruduos (apie 2 minutes).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...