
šiek tiek | vafliai (lakštai) |
400 gramų | chalva |
400 gramų | grietinė |
1 sauja | aguonų |
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Šokoladinis tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Nekeptas oreo tortas
-
Sausainų tortas
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Kalėdinis tortas
-
Braškinis tortas
-
Jogurtinis tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Vaisių tortas
-
Želė tortas
-
Sūrio pyragas
-
Tortas su šokoladu
-
Gardus tortas
-
Varškės tortas
-
Medaus tortukas
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Tortas su konservuotais persikais
Vaflinis pyragas

- Paruošimo laikas:
- Vafliai, lakštai
-
Chalva,
400 gramų -
Grietinė,
400 gramų -
Aguonos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papuošimui papildomai reiks:
Saulėgrąžų;
aguonų;
kondensuoto pieno (tik tam, kad viskas priliptų).
Kartu sumaišyti grietinę su susmulkinta chalva ir įberti aguonų. Tada viską tepti ant vaflių lakštų. Papuošimui galima naudoti daug ką (kaip visada - pagal skonį).
Kelias valandas palaikyti, kad viskas susigertų, ir tada jau skanaus :)
Komentarai (5)
-
Ali
2014-08-24 17:50
O man tai jis kaip tai ištežo visas.Gal per daug greitinės?
-
Ramunė
2013-01-26 10:57
Vakar gaminome, labai skanu ir šiaip mums nebuvo saldu, gal priklauso nuo pasirinktos chalvos. Tikrai labai paprasta ir greitai pagaminama :)
-
jurgita
2011-02-20 12:16
Turėtų būti begalo saldu... Aš darau panašų pyragą: mažais gabaliukais sutrupinu 360g kvadratinių sausainių, sutarkuoju chalvos 100g ir suberiu i sausainius, pamaisiusi įdedu 400-500g grietinės gerai ismaisiusi dedu į formą ir palaikau 4 val. uždengtą plėvele, po to puošiu saldainukais:) Skanaus! :super:
-
agnita
2011-02-19 13:55
;-) m skaniai skamba reiks pasidaryti ir lb lengvas :super: