
200 gramų | margarinas |
5 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | cukrus |
0.5 stiklinės | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | soda |
400 mililitrų | kondensuotas pienas |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Širdelės
-
Amerikietiški vafliai
-
Čirviniai blynai
-
Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
-
Kriaušiniai
-
Vafliai su chalva
-
Čirviniai blynai (širdelės)
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Blynai „Širdelės“
-
Blynai "Širdukės"
-
Jogurtiniai vafliai
-
Čirviniai vafliai
-
Vafliukai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Vasaros vyšnia
-
Sezamo gardumynas
-
Kopūstų tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Mano Napaleonas
Vaflių tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Miltai,
0.5 stiklinės - Druska
- Soda
-
Kondensuotas pienas,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinkite keptuvėje margariną, gerai suplakite kiaušinius su cukrumi, pridėkite druskos ir sodos žiupsnelį. Įpilkite šilto tirpinto margarino ( ne karštą), maišydami šluotele berkite miltus .
Vaflių keptuvėje ištirpinkite šiek tiek margarino ir kepkite vaflius.
Iškeptus vaflius ar blynus sluoksniuokite kondensuotu pienu ir palikite 30 minučių, jog įsigertų. Vaflių paviršių galite aplieti karamele, pabarstyti migdolais ar kitaip papuošti.
Skanaus!
Komentarai (6)
-
xxl
2015-01-17 09:26
Karamele tai paimi kokiu nors saldainiu tarkim karvutes arba buna parduotuvej pirkt karameles luitai 'gabalai tai paimi ir istirpini idejas i dubeneli o dubeneli imerkias i verdanti vandeni (puode) ir viskas gali truputi atvesinta pilt ant torto lygiai taip kaip sokolada
Dar jai pamatai kad sokoladas ar karamele nesilydo o susoka i gabaliukus tai ipilk truputi vandens kad butu skystas sok. Arba karele.
-
Vanda
2015-01-15 18:24
Greita skanu gardu
-
o
2014-11-02 22:00
kaip karamele pagaminti?