Jogurtiniai vafliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1.25 stiklinės | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda (kepimo) |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 stiklinės | jogurtas |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas (ištirpintas) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| šiek tiek | dižono garstyčios (persikinis ar braškinis) |
| 1 vienetas | persikai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską. Įmaišykite paprasto jogurto, sviesto, įmuškite kiaušinius ir dėkite medų. Viską gerai išmaišykite.
2.
Kepkite įkaitintoje vaflių keptuvėje, kol gražiai paruduos.
3.
Patiekite su braškių ar aviečių jogurtu, persikų griežinėliais ir šviežiu mėtos lapeliu.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Vaflių tortas
-
Čirviniai blynai
-
Čirviniai vafliai
-
Vafliai su chalva
-
Blynai "Širdukės"
-
Čirviniai blynai (širdelės)
-
Kriaušiniai
-
Jogurtiniai vafliai
-
Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
-
Širdelės
-
Amerikietiški vafliai
-
Blynai „Širdelės“
-
Vafliukai
-
Keptas bananas
-
Varškės spurgos
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Bananinis desertas
-
Keptų obuolių desertas su varške
Jogurtiniai vafliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 ir 1/4 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Soda, kepimo,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Jogurtas,
2 stiklinės -
Sviestas, ištirpintas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios, persikinis ar braškinis
-
Persikai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską. Įmaišykite paprasto jogurto, sviesto, įmuškite kiaušinius ir dėkite medų. Viską gerai išmaišykite.
Kepkite įkaitintoje vaflių keptuvėje, kol gražiai paruduos.
Patiekite su braškių ar aviečių jogurtu, persikų griežinėliais ir šviežiu mėtos lapeliu.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
