Mieles ištriname su šaukšteliu cukraus, sumaišome su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti obuoliai.
Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai.
Išverdame iš abiejų pusių.
Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi.
Skanaus :)
Mielinės spurgos su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 litro | pienas |
25 gramai | mielės |
300 gramų | obuoliai |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
0.5 litro | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- "Apsnigtos avietės"
- Šokoladiniai fondantai
- Bananų sufle
- Pudingas
- Spurgos su vyšniomis
- Jogurtiniai vafliai
- Vafliai su bananais
- Saldus vyšnių patiekalas
- Baltijos pyragėliai
- Spurgos iš varškės
- Konjako desertas
- Keptas bananas
- Vafliai su mėlynėmis
- Bananinis desertas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Daniški pyragaičiai
- Virtų kriaušių desertas
- Avižų ir kokosų juostelės
- Spurgos pavakariams
Mielinės spurgos su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
25 gramai -
Obuoliai,
300 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Aliejus,
0.5 litro - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištriname su šaukšteliu cukraus, sumaišome su pašildytu pienu, supilami su cukrumi išplakti kiaušiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti obuoliai.
Išminkius pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Į įkaitintus riebalus dedami tešlos rutuliukai.
Išverdame iš abiejų pusių.
Išgriebtas spurgas pabarstome cukrumi.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintarė
2011-07-29 16:26
Kepiau, gavosi skaniai, tik dėjau truputį daugiau miltų nei parasyta, nes gavosi labai skysta mase. Siaip siulyciau pabandyti, tikrai geras receptas :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...