Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.

Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
50 gramų | cukrus |
2 vienetai | kriaušės |
50 gramų | riešutai (smulkinti, žemės arba graikiniai) |
150 gramų | sūris (rikota) |
4 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Daniški pyragaičiai
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vasaros varškės spurgos
-
Karštas šokoladas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Pudingas iš morkų
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Bananai tešloje
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Spurgytės su kremu
-
Karštas šokoladas
-
Konjako desertas
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
50 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai -
Riešutai, smulkinti, žemės arba graikiniai,
50 gramų -
Sūris, rikota,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai