Aguonas permalkti su stikline cukraus.
Mieles ir likusį cukrų ištirpinti vandenyje, supilti į miltus. Viską gerai išmaišyti, tešla turi būti kieta. Tešlą palikti porai valandų šiltai, kad pakiltų.
Iškilusią tešlą iškočioti, poduku išpjaustyti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą aguonų masės, formuoti pyragėlius.
Pyragėlius apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | aguonų |
2 stiklinės | cukrus |
4 stiklinės | miltai |
1 gabalas | mielės |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti įdaryti obuoliai
- Creme brulee
- Kalėdiniai grybukai
- Apelsinų desertas
- Mielinės spurgos
- Daniški pyragaičiai
- Kriaušių desertas
- Keptas bananas
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Bananų desertas
- Bananų sufle
- Bananai tešloje
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kriaušės su riešutais
- "Apsnigtos avietės"
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Spurgos iš varškės
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Kriaušių desertai
- Kepti bananai su ledais ir karamele
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Aguonos,
300 gramų -
Cukrus,
2 stiklinės -
Miltai,
4 stiklinės -
Mielės,
1 gabalas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguonas permalkti su stikline cukraus.
Mieles ir likusį cukrų ištirpinti vandenyje, supilti į miltus. Viską gerai išmaišyti, tešla turi būti kieta. Tešlą palikti porai valandų šiltai, kad pakiltų.
Iškilusią tešlą iškočioti, poduku išpjaustyti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą aguonų masės, formuoti pyragėlius.
Pyragėlius apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Ruta
2021-12-24 10:50
Čia aguonas malti sausas ar kaip?
-
Eugenija
2020-12-17 20:12
Tiksliai.kokio dydzio gabalas?
-
Romalda Abramaitienė
2018-12-07 21:06
Vienas gabalas mielių-tai čia kiek,100 gr.,ar 50 gr.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...