Šokoladiniai fondantai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 100 gramų | sviestas | |
| 150 gramų | šokoladas (tamsus) | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
| 40 gramų | cukrus | |
| 1 valgomasis šaukštas | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (malti) | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai | |
| šiek tiek | uogos (pasirinktos) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Creme brulee
-
Bananai tešloje
-
Baltijos pyragėliai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Aronijų pudingas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuolių vyniotinis
-
Imbieriniai blyneliai
-
Citrinų pudingas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Bananinis desertas
-
Aguoninės formelės
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Kriaušių desertai
Šokoladiniai fondantai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, tamsus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Cukrus,
40 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Uogos, pasirinktos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį. Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais indelius ir mišinį supilkite į indelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Oho
2015-11-22 11:01
WAUU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
