Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.
Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.
Viliojančio saldumo!

Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas (žiupsnelis) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | cukrus |
10 vienetų | obuoliai |
120 gramų | sviestas |
300 mililitrų | likerio "poéma creme" |
500 gramų | mascarpone sūris |
100 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio pyragėliai
-
Bananai tešloje
-
Citrinų pudingas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Spurgytės su kremu
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Obuolių vyniotinis
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Daniški pyragaičiai
-
Creme brulee
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Bananų desertas
-
Konjako desertas
-
Varškės spurgos
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Vasaros varškės spurgos
-
Keptas bananas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas, žiupsnelis
-
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Obuoliai,
10 vienetų -
Sviestas,
120 gramų -
Likeris "POÉMA Creme",
300 mililitrų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Avietės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.
Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.
Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.
Viliojančio saldumo!
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...