100 gramų | juodojo šokolado |
80 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
160 gramų | cukraus pudra |
70 gramų | miltai (šviesūs Spelta) |
1 arbatinis šaukštelis | amareto |
1 žiupsnelis | druska |
Į likusį šokoladą sudėkite cukraus pudrą, gerai išmaišykite, tada sudėkite šiek tiek paplaktus kiaušinius su tryniais, įberkite druską bei gerai išmaišykite. Galiausiai įpilkite likerį bei suberkite persijotus miltus.
Supilstykite į 4 - 6 (priklauso nuo formelių dydžio) formeles bei šaukite į orkaitę įkaitintą iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepkite 13 minučių.
Paviršius turi būti iškepęs, o paspaudus pirštu viduriuką, šis turi būti minkštas.
Aptepkite ištirpintu šokoladu ir iškart patiekite.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Kepti obuoliai su įdaru
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Bananų desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti įdaryti obuoliai
- Varškės spurgos
- Kremalizuoti obuoliai
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Keptas bananas
- Baltijos pyragėliai
- Vasaros varškės spurgos
- Karštas šokoladas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Paskaninti kepti obuoliai
- Sūrio pyragėliai
- Saldus vyšnių patiekalas
- Bananų sufle
- Obuolių ir moliūgų pudingas
Šokoladiniai pyragaičiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra,
160 gramų -
Miltai, šviesūs Spelta,
70 gramų -
Amaretas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinkite šokoladą su sviestu ir šiek tiek atvėsinkite. 2 valgomus šaukštus atidėkite.
Į likusį šokoladą sudėkite cukraus pudrą, gerai išmaišykite, tada sudėkite šiek tiek paplaktus kiaušinius su tryniais, įberkite druską bei gerai išmaišykite. Galiausiai įpilkite likerį bei suberkite persijotus miltus.Formeles ištepkite plonu sviesto sluoksniu, galima pabarstyti cukraus pudra.
Supilstykite į 4 - 6 (priklauso nuo formelių dydžio) formeles bei šaukite į orkaitę įkaitintą iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepkite 13 minučių.
Paviršius turi būti iškepęs, o paspaudus pirštu viduriuką, šis turi būti minkštas.Iškeptus pyragėlius palikite minutei atvėsti, po to išimkite iš formelių.
Aptepkite ištirpintu šokoladu ir iškart patiekite.
Skanaus