
Kepti įdaryti obuoliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | obuoliai |
50 galvų | medus |
80 gramų | spanguolės (džiovintos) |
50 gramų | cukraus pudra |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nupjauti obuolių viršų, išimti sėklas.
2.
Spanguoles šiek tiek palaikyti vandenyje, kad jos išbrinktų. Tada jas sumaišyti su medumi ir sudėti į obuolį, prieš tai ant jo dugno pabėrus riešutų.
3.
Tada obuolį uždengti nupjauta viršūnėle.
4.
Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis fondiu
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Jogurtiniai vafliai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Karštas šokoladas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kalėdiniai grybukai
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Ryžių desertas
-
Creme brulee
-
Kepti obuoliai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Daniški pyragaičiai
-
Konjako desertas
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Spurgytės su kremu
Kepti įdaryti obuoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Medus,
50 galvų -
Spanguolės, džiovintos,
80 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauti obuolių viršų, išimti sėklas.
Spanguoles šiek tiek palaikyti vandenyje, kad jos išbrinktų. Tada jas sumaišyti su medumi ir sudėti į obuolį, prieš tai ant jo dugno pabėrus riešutų.
Tada obuolį uždengti nupjauta viršūnėle.
Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Prieš patiekiant, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
laura
2015-05-03 15:03
,mouii
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...