
Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | miltai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
3 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Kriaušės su riešutais
-
Šokoladiniai fondantai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Apelsinai obuoliuose
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Kriaušės tešloje
-
Spurgos pavakariams
-
Obuolių vyniotinis
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Spurgos iš varškės
-
Keptas bananas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...