
Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 stiklinė | miltai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
3 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kriaušių desertas
-
Varškės spurgos
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Karštas šokoladas
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Obuoliai su varške
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Bananų sufle
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Karštas bananų desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Obuolių gėrimas
-
Pudingas iš morkų
-
Konjako desertas
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...