Vafliai su bananais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 stiklinė | miltai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | kakava |
| 3 valgomieji šaukštai | kviečiai (gemalai) |
| 3 stiklinės | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1.5 stiklinės | pienas (neriebus) |
| 2 vienetai | bananai (prinokę, maigyti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (plakti) |
| 0.25 stiklinės | rapsų aliejus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilė (ekstraktas) |
| 2 valgomieji šaukštai | sirupas (klevų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
2.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
3.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
4.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
5.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės spurgos
-
Kriaušių desertas
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Spurgos su vyšniomis
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Kriaušių desertas
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Vasaros varškės spurgos
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Apelsinų desertas
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Bananai tešloje
Vafliai su bananais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kviečiai, gemalai,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pienas, neriebus,
1.5 stiklinės -
Bananai, prinokę, maigyti,
2 vienetai -
Kiaušiniai, plakti,
2 vienetai -
Rapsų aliejus,
1/4 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sirupas, klevų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite vaflių keptuvę.
Sumaišykite visų rūšių miltus, kakavos miltelius, kviečių gemalus, cukrų, cinamoną ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite pieną, sudėkite trintus bananus, kiaušinius, rapsų aliejų, vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės.
Sumaišykite miltus su išmaišyta mase, liekite mišinį į vaflių keptuvę ir kepkite 2- 4 minutes.
Patiekti su bananais ir klevų sirupu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramune
2016-01-03 08:58
O kuo skiriasi miltai nuo kvietiniu miltu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
