
4 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
250 mililitrų | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
8 vienetai | bananai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | ledai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Kriaušių desertas
-
Pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Bananų sufle
-
Keptas bananas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Šokoladinė suflė
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Jogurtiniai vafliai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Karštas bananų desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Varškės spurgos
-
Ryžių desertas
Bananai tešloje

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
250 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
8 vienetai - Aliejus, kepimui
- Ledai
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite bananus vienodais gabaliukais ir sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite bananus citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pagaminkite skystą tešlą iš miltų, krakmolo, cinamono ir rudojo cukraus, įmaišant vandens. Įkaitinkite aliejų puode ar specialiai tam pritaikytam inde, kol pasirodys truputėli dūmų. Truputį ugnį primažinkite. Banano gabaliuką pasmeikite su šakute ir pamirkykite paruoštoje tešloje, nukratykite tešlos likučius nuo banano gabaliuko. Apvoliokite likusius bananų gabaliukus.
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Komentarai (10)
-
aiste ...
2010-03-25 20:51
nrskanu... :-o
-
adamkus
2009-05-26 12:26
as vietoja bananu desras dejau ........bl dar skaniau!!!!!!!!!!!! :-D :-D :super: :super:
-
(anonimas)
2009-05-10 15:39
%-)
-
Ragautojas
2009-05-03 12:00
Gal skanu :nezinau: :-D paragausiu pasakysiu o:-) :super2:
-
Ivo
2009-02-27 17:59
:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p nzn
-
skanu
2009-02-15 14:59
skanu atrodo :-)
-
Brigi
2008-12-24 13:25
Nekonkretu.