Obuolių ir moliūgų pudingas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | obuoliai |
300 gramų | moliūgai |
15 gramų | slyvos (džiovintos) |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Moliūgas smulkiai supjaustomas ir iššutinamas mažame kiekyje vandens. Baigiant šutinti, suberiami supjaustyti obuoliai, slyvos be kauliukų, pusė cukraus (receptūroje nurodyto kiekio). Viskas šutinama, kol visai suminkštėja. Į karštą masę suberiamos manų kruopos ir maišant virinamos (ant garų, kad neprisviltų). Sutirštėjusi masė ataušinama, į ją sudedami su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, suberiamos razinos, per 2 kartus sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į formą ir kepama orkaitėje ant garų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų pudingas
- Šokoladinė suflė
- Kalėdiniai grybukai
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Bananinis desertas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Aronijų pudingas
- Varškės spurgos
- Spurgytės su kremu
- Obuolių vyniotinis
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Šokoladinis fondiu
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kriaušės tešloje
- Spurgos iš varškės
- Vafliai su bananais
- "Apsnigtos avietės"
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Aguoninės formelės
Obuolių ir moliūgų pudingas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Moliūgai,
300 gramų -
Slyvos, džiovintos,
15 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgas smulkiai supjaustomas ir iššutinamas mažame kiekyje vandens. Baigiant šutinti, suberiami supjaustyti obuoliai, slyvos be kauliukų, pusė cukraus (receptūroje nurodyto kiekio). Viskas šutinama, kol visai suminkštėja. Į karštą masę suberiamos manų kruopos ir maišant virinamos (ant garų, kad neprisviltų). Sutirštėjusi masė ataušinama, į ją sudedami su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, suberiamos razinos, per 2 kartus sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į formą ir kepama orkaitėje ant garų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Rasa
2014-10-28 11:33
Lux
-
Kristina
2011-11-22 15:45
kaip suprasti, kepama orkaitėje, ant garų? Tai kokia čia temperatūra?
-
Regina
2010-10-22 16:35
labai geras receptas, bandžiau pasigaminti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...