Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.

Obuoliai su varške
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
200 gramų | varškė (sūreliai) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai blyneliai
-
Citrinų pudingas
-
Mielinės spurgos
-
Virtų kriaušių desertas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Kriaušės su riešutais
-
Šokoladinė suflė
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
"Apsnigtos avietės"
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Kriaušių desertai
-
Spurgos pavakariams
-
Creme brulee
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Ryžių desertas
-
Bananų sufle
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
Obuoliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Varškė, sūreliai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...