Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Obuoliai su varške
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
200 gramų | varškė (sūreliai) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Kepti obuoliai su įdaru
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Bananų desertas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti įdaryti obuoliai
- Varškės spurgos
- Kremalizuoti obuoliai
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Keptas bananas
- Baltijos pyragėliai
- Vasaros varškės spurgos
- Karštas šokoladas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Paskaninti kepti obuoliai
- Sūrio pyragėliai
- Saldus vyšnių patiekalas
- Bananų sufle
- Obuolių ir moliūgų pudingas
Obuoliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Varškė, sūreliai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...