Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.

Kremalizuoti obuoliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | sviestas (tešlai) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | obuoliai (Įdarui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Šokoladinis fondiu
-
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Karštas bananų desertas
-
Pudingas
-
Daniški pyragaičiai
-
Ridikėlių traškučiai
-
Imbieriniai blyneliai
-
Spurgos pavakariams
-
Virtų kriaušių desertas
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Apelsinų desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Konjako desertas
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Bananai tešloje
-
Aguoninės formelės
-
Vafliai su mėlynėmis
Kremalizuoti obuoliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, tešlai,
120 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, Įdarui,
2 vienetai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešla išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...