Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

Spurgytės su kremu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 lašai | vanilė (kremui) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (kremui) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 litro | aliejaus (kepimui) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo, kremui) |
1 stiklinė | vanduo |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Vafliai su bananais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Apelsinai obuoliuose
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Varškės spurgos
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Creme brulee
-
Konjako desertas
Spurgytės su kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilė, kremui,
4 lašai -
Cukrus, kremui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aliejus, kepimui,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, kremui,
200 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...