Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

Spurgytės su kremu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 lašai | vanilė (kremui) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (kremui) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 litro | aliejaus (kepimui) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo, kremui) |
1 stiklinė | vanduo |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai fondantai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Sūrio pyragėliai
-
Spurgos iš varškės
-
Varškės spurgos
-
Obuoliai su varške
-
Bananai tešloje
-
Pudingas iš morkų
-
Kriaušių desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Apelsinų desertas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Vasaros varškės spurgos
-
Ryžių desertas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Šokoladinė suflė
-
Aronijų pudingas
-
Kriaušės tešloje
-
Kepti obuoliai su įdaru
Spurgytės su kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilė, kremui,
4 lašai -
Cukrus, kremui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aliejus, kepimui,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, kremui,
200 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Sviestas,
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...