Kriaušių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai | kriaušės |
3 vienetai | zefyrai (įvairūs) |
100 gramų | baltas šokoladas (arba juodasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
2.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konjako desertas
- Kremalizuoti obuoliai
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Vafliai su mėlynėmis
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Spurgytės su kremu
- Kriaušių desertas
- Kalėdiniai grybukai
- Virtų kriaušių desertas
- Spurgos iš varškės
- Karštas bananų desertas
- Apelsinų desertas
- Kriaušės su riešutais
- Varškės spurgos
- Baltijos pyragėliai
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Citrinų pudingas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Kepti obuoliai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kriaušės,
3 vienetai -
Zefyrai, įvairūs,
3 vienetai -
Baltas šokoladas, arba juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pasipisk i subine
2009-06-01 23:35
mmmm :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...