Kriaušių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 3 vienetai | kriaušės |
| 3 vienetai | zefyrai (įvairūs) |
| 100 gramų | baltas šokoladas (arba juodasis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
2.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Spurgos pavakariams
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliai su varške
-
Konjako desertas
-
Varškės spurgos
-
Obuoliai su varške
-
Karštas bananų desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Bananai tešloje
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Baltijos pyragėliai
-
Šokoladiniai fondantai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kriaušės,
3 vienetai -
Zefyrai, įvairūs,
3 vienetai -
Baltas šokoladas, arba juodasis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
pasipisk i subine
2009-06-01 23:35
mmmm :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
