Bananus nulupkite ir sutrinkite su šakute arba su trintuvu iki tyrelės konsistencijos.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi.
Baltymus išplakti iki putų atskirai.
Sumaišyti bananus su kiaušinio tryniais ir atsargiai įmaišyti kiaušinių baltymus.
Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 20 minučių 190° C orkaitėje.
Kai iškeps, apibarstykite cukraus pudra.

Bananų sufle
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
5 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | bananai |
200 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Elzaso tortas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Slyvinis
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulvinis pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Šokoladinė vasara
-
Greitas pyragėlis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Aguoninis
-
Braškių pyragas
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Apverstas ananasinis pyragas
Bananų sufle
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Bananai,
3 vienetai -
Cukrus,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus nulupkite ir sutrinkite su šakute arba su trintuvu iki tyrelės konsistencijos.
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi.
Baltymus išplakti iki putų atskirai.
Sumaišyti bananus su kiaušinio tryniais ir atsargiai įmaišyti kiaušinių baltymus.
Supilkite masę į kepimo formą ir kepkite 20 minučių 190° C orkaitėje.
Kai iškeps, apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
virejas
2013-01-23 11:14
Sufle siaip labai sudetinga pagaminti. Jis turi buti toks :
virsus kietokas, o pats vidurys minkstas. Ji patiekti turi per 90 sekundziu, jei patieksi per ilgesni laika sukris :) :-)
-
Jurgita
2012-06-06 14:55
Labai skanus ir minkstas , kaip debeselis :mmm:
-
Lina
2012-03-20 18:49
Skanus dalikas,bet man nesigavosi kaip nuotraukoje.Sukrito.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...